Feestelijke ingebruikname nieuwe steiger – 2 november vanaf 14.30 uur

Rond 18 oktober is de laatste hand gelegd door onze leverancier Inter Boat aan de renovatie van onze haven. De technici hebben in het slechtst mogelijke weer de werkzaamheden uitgevoerd waarbij ze door ons bestuurslid Ronald Ouwerkerk en anderen werden opgevangen in het clubhuis om op te drogen en koffie te kunnen drinken.

Inmiddels hebben we de haven al een metamorfose zien ondergaan. Eerst de leegstroming, alle boten zijn natuurlijk verplaatst, en vervolgens het verschijnen van de schitterende nieuwe steigers. De mannen van Inter Boat hebben echt een compliment verdiend voor de snelheid en zorgvuldigheid waarmee gewerkt werd gedurende deze periode.

Het verplaatsen van de boten onder leiding van de Haven meester Ton Harteveld en het bestuurslid Dan Persoon was ook geen sinecure, vooral omdat er nogal wat leden niet aanwezig waren op het afgesproken moment waardoor veel extra handwerk is verricht om de boten te verplaatsen.  De laatste werkzaamheden van Inter Boat zullen bestaan uit het plaatsen van de elektriciteitspalen en reddingstrappen.  Daarna is het de beurt aan onze Haven en Werf Commissie om de stroomvoorziening te herstellen zodat zowel verlichting als gebruik van de stroom weer mogelijk wordt.

Natuurlijk laten we een dergelijk moment niet zomaar voorbij gaan! Het is niet de meest normale zaak dat een vereniging als de onze werkzaamheden kan laten doen voor zo’n enorm bedrag, zelfs niet met geweldige ondersteuning van de Gemeente Den Haag. We mogen daar best even gepast bij stilstaan en het vieren!

Ik wil u daarom namens het bestuur van de Watersportvereniging de Vlietstreek uitnodigen om met gasten van de Gemeente en omringende watersportverenigingen op 2 november onder het genot van een drankje en een hapje onze nieuwe steigers gezamenlijk in gebruik te nemen.

Ons programma ziet er op 2 november als volgt uit;

·         Ontvangst vanaf 14:30 in ons Clubhuis de Bever

·         Symbolische opening van onze nieuwe steigers 15:00 uur

·         Daarna een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Om aan onze omgeving te laten zien dat we heel erg blij zijn met onze prachtige haven wil ik u vragen om elke beschikbare vlag en/of lampjes in uw boot te hijsen om dit gepast te vieren. Onze Kantinecommissie en Evenementencommissie maken die dag er een mooi feestje van, daar kunt u op vertrouwen.

Tot de 2e november!