Passanten zijn natuurlijk welkom!

Tarieven per 1 januari 2017

• € 1,30 per meter per nacht (incl. water en electriciteit).

Passanten zijn altijd welkom, u kunt een innemen met een groen bordje. Bij het informatiebord voor in de kunt u het nummer vinden van de dienstdoende zomerhavenmeester. De zomerhavenmeester kan u de code voor het hek verstrekken.

• Zomerstalling niet leden  – 1 mei t/m 30 september.
Indien langer dan 1 maand tot uiterlijk 30 september. Voor een geringer aantal dan 5 maanden zal per gehele maand of een deel daarvan 1/5 van het basis bedrag worden berekend verhoogd met de m2 prijs:

€ 435,60 + € 4,85 p.m2. (l.o.a.)

• Winterstalling niet leden – 15 oktober t/m 14 april.
Indien langer dan 1 maand tot uiterlijk 14 april. Voor een geringer aantal dan 6 maanden zal per gehele maand of een deel daarvan 1/6 van het basis bedrag worden.
berekend verhoogd met de m2 prijs:

€ 435,60 + € 4,85 p.m2. (l.o.a.)

Voor informatie over de zomer- of winterstalling stuurt u een email naar onze havenmeester.

Let op: Elke aanvraag voor een ligplaats is slechts geldig voor het lopende seizoen, een aanvraag wordt nimmer automatisch verlengt!